Chambres-del-campo

Even buiten de bebouwde kom van Wijster in Drenthe, bevindt zich Chambres-del-campo Bed and Breakfast, een uit begin 1900 verbouwde boerderij van Jan den Uijl en Lizette Groffen.

Er zijn twee smaakvolle gastenkamers: de Terraskamer en de Bordeskamer. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er de Eetkamer, de Bibliotheek en de Tuin rondom het huis. Chambres-del-campo biedt de mogelijkheid te dineren: "Het Kleinste Restaurant van Drenthe".

De eigenaren, Jan den Uijl en Lizette Groffen, zijn kunstliefhebbers en ook de gasten kunnen genieten van hun mooie collectie schilderijen en beelden. Jan maakt design meubels die eveneens te bewonderen zijn. 

Chambres-del-campo is aangesloten bij Erfgoedlogies Nederland. U kunt middels deze link de gastenbeoordelingen lezen. 

Wijster en omgeving

Wijster bevindt zich temidden van kleine en grote natuurgebieden: het Terhorster Zand, dat te voet te bereiken is, het Mantinger Zand, de Boswachterij Dwingeloo en het Landgoed de Vossenberg op fietsafstand. Ook cultuur is binnen handbereik aanwezig: Groningen met zijn Groninger Museum, Galerie Wildevuur in Hooghalen, de mooie Beeldentuin te Gees en het Drents Museum te Assen. 

Westerborkpad

Chambres-del-campo is gelegen aan het Westerborkpad en biedt de wandelaars een rustig onderkomen tijdens het laatste deel van de route, die loopt van Amsterdam naar het Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Tarieven

Alle tarieven zijn op basis van twee personen en inclusief toeristenbelastingen. Chambres-del-campo is gesloten gedurende de Kerstdagen en Oud en Nieuw. 

Stuur een reserveringsverzoek

Stuur ons uw reserveringsverzoek - wij beantwoorden aanvragen altijd binnen een dag, vaak al binnen een paar uur. Of bel 0593 562433.